Nueva Andalucía

General Information

 

Nueva Andalucía, beliggende i hjertet af Costa del Sol, er en enestående destination for kræsne boligkøbere, der søger luksus, komfort og et levende fællesskab.

Beliggende kun et stenkast fra det glamourøse Puerto Banús og en kort køretur fra Marbella, tilbyder Nueva Andalucía den perfekte blanding af ro og nærhed til verdensklasse faciliteter. Kendt som "Golfdalen" er dette prestigefyldte område omgivet af nogle af de bedste golfbaner i Spanien, herunder Las Brisas, Aloha og Los Naranjos, hvilket gør det til et paradis for golfentusiaster.

Nueva Andalucía har et mangfoldigt ejendomsmarked, der imødekommer forskellige smag og livsstile. Fra moderne lejligheder med fantastisk udsigt til luksuriøse villaer med private pools og rummelige haver, er der en ejendom, der passer til enhver præference. Mange hjem har moderne designs og høj kvalitet, hvilket sikrer en livsstil med komfort og elegance.

Området er kendt for sin maleriske natur med frodige grønne områder, idylliske søer og panoramaudsigt over Middelhavet og det ikoniske La Concha-bjerg. Beboerne nyder en fredelig atmosfære, der er perfekt til afslapning og udendørs aktiviteter.

Nueva Andalucía byder på et væld af faciliteter, herunder førsteklasses restauranter, stilfulde caféer og boutique-butikker. Området er også hjemsted for fremragende internationale skoler, hvilket gør det til et ideelt valg for familier. Det livlige lørdagsmarked, kendt som Nueva Andalucía Markedet, er en lokal favorit og tilbyder alt fra friske råvarer til unikke håndværk.

For dem, der søger fritidsaktiviteter og underholdning, byder den nærliggende Puerto Banús marina på en livlig social scene med sine luksus yachts, eksklusive butikker og pulserende natteliv. Marbellas strande er kun en kort køretur væk og tilbyder solbeskinnet afslapning og en række vandsportsaktiviteter.

Infrastrukturen i Nueva Andalucía er veludviklet med nem adgang til større motorveje og offentlig transport, hvilket sikrer bekvem rejse langs Costa del Sol. Nærheden til Malaga Lufthavn øger områdets appel og gør det let tilgængeligt for internationale rejsende.

At investere i ejendom i Nueva Andalucía betyder at omfavne en livsstil præget af sofistikering og afslapning. Uanset om du leder efter en permanent bolig, en feriebolig eller en smart investeringsmulighed, tilbyder Nueva Andalucía en uovertruffen booplevelse i en af Spaniens mest eftertragtede beliggenheder.

Hvad kan man lave i Nueva Andalucía?

 

Strande: Nueva Andalucia ligger kun en kort køretur fra smukke strande i Marbella og Puerto Banús. Playa Puerto Banús er populær for sine gyldne sandstrande og livlige strandklubber, mens Playa Nueva Andalucia tilbyder en mere rolig oplevelse med fantastiske udsigter over marinaen.

Golf: Golfentusiaster kan nyde flere førsteklasses baner, herunder Aloha Golf Club, Las Brisas Golf Club og Los Naranjos Golf Club, kendt for deres smukke landskaber og fremragende faciliteter.

Sport: Området byder på forskellige sports- og fritidsaktiviteter, herunder tennis, paddle tennis, fitnesscentre og wellness-centre. Udendørsentusiaster kan udforske vandre- og cykelstier i de nærliggende Sierra Blanca-bjerge.

Shopping: Shopping i Nueva Andalucia inkluderer eksklusive butikker, designerforretninger og lokale butikker. Centro Plaza Shopping Center og det nærliggende El Corte Inglés i Puerto Banús er populære steder med et bredt udvalg af shoppingmuligheder.

 

Restaurant Guide

 

Mosh Fun Kitchen: Et levende sted, der tilbyder en unik blanding af middelhavs- og asiatisk fusionskøkken, Mosh Fun Kitchen er perfekt til en sjov aften ude med vennerne. Den livlige atmosfære, innovative menu og stilfulde indretning gør det til en destination, der garanterer en mindeværdig spiseoplevelse. Uanset om du søger en afslappet middag eller en livlig aften, lover Mosh Fun Kitchen en fornøjelig tid med sine kreative retter og pulserende omgivelser.

Inch: Beliggende i Nueva Andalucía er Inch en trendy restaurant kendt for sin udsøgte fusion af asiatisk køkken. Restauranten har en stilfuld atmosfære med moderne indretning og en imødekommende stemning. Inches menu byder på kreative retter lavet af friske, kvalitetsingredienser og tilbyder en levende spiseoplevelse, der er perfekt til både afslappede måltider og særlige lejligheder. Kulinarieteamet hos Inch kombinerer dygtigt traditionelle asiatiske smage med moderne teknikker, hvilket sikrer, at hver ret er en dejlig udforskning af smag og præsentation.

La Sala: Kendt for sin alsidige menu og livlige atmosfære er La Sala et kulinarisk hotspot, der byder på friske skaldyr, saftige bøffer, lækker pasta og live musik. Denne populære mødested er ikke kun en spiseoplevelse, men også et socialt samlingspunkt, hvor venner mødes for at nyde god mad og underholdning. Den omfattende menu imødekommer forskellige smagsløg, og den livlige stemning gør hvert besøg på La Sala til en spændende oplevelse, uanset om du er der for et afslappet måltid eller en særlig fejring.

Magna Café: Magna Café tilbyder en betagende udsigt over golfbanen og bjergene, hvilket giver en malerisk baggrund for ethvert måltid. Menuen byder på et udvalg af internationale og middelhavsinspirerede retter lavet af friske, lokale ingredienser, hvilket sikrer en dejlig spiseoplevelse. Den elegante indstilling og de smukke udsigter gør Magna Café til et perfekt valg for både intime middage og større sammenkomster. Uanset om du nyder en afslappet frokost eller en sofistikeret middag, lover Magna Café en mindeværdig kulinarisk rejse med sine lækre tilbud og smukke omgivelser.