Calahonda

General Information

Calahonda, der ligger langs den fantastiske kystlinje på Costa del Sol, er et eftertragtet rejsemål for boligkøbere, der søger en blanding af ro og bekvemmelighed.

Beliggende praktisk mellem Marbella og Fuengirola, tilbyder Calahonda en malerisk indstilling med panoramisk udsigt over Middelhavet. Denne charmerende urbanisering har en afslappet atmosfære og et væld af faciliteter, hvilket gør det til et ideelt valg både for fastboende og feriehjemsøgere.

Calahonda er kendt for sine smukke sandstrande og krystalklare vand, perfekt til solbadning, svømning og vandsportsentusiaster. Området er også velsignet med frodig vegetation og velplejede parker, der giver beboerne fredelige omgivelser og muligheder for udendørs aktiviteter.

Ejendomsmarkedet i Calahonda imødekommer forskellige præferencer og omfatter en blanding af moderne lejligheder, rummelige rækkehuse og luksuriøse villaer. Ejendommene praler ofte med panoramaudsigt over havet og nærhed til golfbaner, hvilket sikrer en høj livskvalitet for beboerne.

For dem, der søger fritidsaktiviteter og underholdning, tilbyder Calahonda en livlig social scene med talrige restauranter, caféer og barer, der serverer både lokal spansk mad og internationale retter. Shoppingentusiaster vil finde bekvemmelighed i de lokale kommercielle centre og markeder, hvor alt fra dagligvarer til luksusvarer kan fås nemt.

Calahondas infrastruktur er veludviklet med fremragende skoler, sundhedsfaciliteter og sportsklubber i nærheden, hvilket gør det til et praktisk valg både for familier og pensionister. Nem adgang til større motorveje sikrer hurtige forbindelser til nærliggende byer og seværdigheder langs Costa del Sol.

At investere i ejendom i Calahonda betyder at omfavne en livsstil præget af kystcharme, moderne bekvemmeligheder og en levende samfundsatmosfære. Uanset om du ønsker at flytte permanent, sikre en feriebolig eller foretage en klog investering, tilbyder Calahonda en række muligheder for at opfylde dine boligdrømme på Spaniens solrige sydkyst.

Hvad kan man lave i Calahonda?

 

Strande: Calahonda praler af nogle af de smukkeste strande langs Costa del Sol. Fra familievenlige strande med rolige farvande til skjulte bugter er der en strand for enhver smag. Populære strande inkluderer Calahonda Beach, Luna Beach og El Bombo, hvor besøgende kan nyde solen, svømme i krystalklart vand eller dyrke vandsport.

Golf: Golfentusiaster vil finde paradis i Calahonda med sine verdensklasse golfbaner. Banen La Siesta Golf Club tiltrækker golfspillere på alle niveauer.

Sport: Beliggende i hjertet af Calahonda, tilbyder Oxygen Gym & Padel Center førsteklasses faciliteter og en imødekommende atmosfære for fitnessentusiaster. Med topmoderne udstyr, erfarne trænere og et levende fællesskab er Oxygen det perfekte sted at nå dine fitnessmål og nyde padel. Uanset om du er på udkig efter at få sved på panden, møde nye venner eller bare have det sjovt, har Oxygen alt, hvad du har brug for for at holde dig aktiv og sund i Calahonda.

Shopping: Calahonda tilbyder forskellige shoppingmuligheder, lige fra lokale markeder der sælger friske råvarer og håndlavede produkter til moderne indkøbscentre med designer mærker og souvenirs. El Zoco Commercial Center og Calahonda Centro Comercial er populære steder for shoppingentusiaster

 

Restaurant Guide

 

Calahonda har en levende kulinarisk scene med et udvalg af spisesteder, der passer til enhver smag. Her er nogle af vores anbefalinger i området:

Miel y Nata: Oplev essensen af spansk køkken på Miel y Nata, hvor hver ret er fremstillet med passion og præcision. Beliggende i den øvre del af Calahonda tilbyder denne charmerende restaurant en menu fyldt med traditionelle tapas, saftigt skaldyr og mundvandende kødretter. Sørg for at gemme plads til dessert, da Miel y Nata er kendt for sine lækre hjemmelavede søde sager, herunder den signatur miel y nata (honning og fløde) dessert, der giver restauranten sit navn.

Chiringuito El Capricho: For en smag af Middelhavet, skal du tage til Chiringuito El Capricho, et strandparadis hvor frisk skaldyr og havudsigt er i centrum. Beliggende langs Calahondas maleriske kystlinje tilbyder denne afslappede chiringuito en afslappet atmosfære og en menu sprængt med smagfulde skaldyrsretter, grillet kød og forfriskende cocktails. Uanset om du spiser med familien, vennerne eller den særlige person, lover Chiringuito El Capricho en mindeværdig spiseoplevelse ved havet.

Restaurante Grill Los Olivos: Midt i Calahonda indbyder Restaurante Grill Los Olivos gæster til at forkæle sig med en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Med fokus på premium kød, frisk skaldyr og gourmet tapas, tilbyder denne elegante restaurant en menu fremstillet med passion og ekspertise. Omgivet af frodigt grøntområde sikrer den indbydende atmosfære og opmærksomme service en mindeværdig spiseoplevelse til enhver lejlighed.

La Luna Beach: For en smagsoplevelse af paradis skal du ikke lede længere end La Luna Beach, en skjult perle beliggende langs Calahondas rolige kystlinje. Med sin idylliske beliggenhed og afslappede atmosfære tilbyder denne strandrestaurant en menu med middelhavsinspirerede retter lavet af de fineste lokale ingredienser. Fra grillet fisk og skaldyr paella til forfriskende salater og kreative cocktails giver La Luna Beach den perfekte baggrund for et afslappet måltid, mens du nyder solen og havbrisen.

Uanset om du søger afslapning på stranden, spænding på golfbanen, eventyr i naturen eller en kulinarisk rejse, har Calahonda noget for enhver smag.